Vir: Fantom iz opere (The Phantom of the Opera), 1925, Rupert Julian

Vpliv korona krize na film ali kdo nosi krono v slovenskem filmu? – vabilo ZDSFU

Spoštovane članice, spoštovani člani,

Društvo avdiovizualnih producentov Slovenije in Društvo Filmski producenti Slovenije, v sodelovanju s Slovenskim filmskim centrom/Festivalom slovenskega filma, vas vljudno vabijo na strokovni posvet Vpliv korona krize na film ali kdo nosi krono v slovenskem filmu?, ki bo, v okviru Strokovnega programa 23. Festivala slovenskega filma, s ciklusom štirih okroglih miz zajel perspektive filmske in avdiovizualne industrije v luči pandemije Covid19.

– – – Program – – –

Sreda, 7. 10., dvorana KAVARNA (Hotel Slon)

14.30–16.00 Filmska in TV produkcija v času nove družbene realnosti
16.30–18.00 Viri financiranja slovenskega filma

Četrtek, 8. 10., dvorana KAVARNA (Hotel Slon)

14.30–16.00 Vtis epidemije na filmskem platnu
16.30–18.00 Kino 1,5

Svoja stališča, izkušnje in znanja bodo delili slovenski filmski producenti, priznani ustvarjalci ter predstavniki filmskih ustanov, ki v Sloveniji oblikujejo filmsko in avdiovizualno industrijo.

Podrobnejši program najdete TUKAJ.

POMEMBNO: Prijave za fizično udeležbo so obvezne do četrtka, 1. oktobra 2020, do 10. ure oziroma do zapolnitve mest na industry@fsf.si.

Ob prijavi je potrebno nujno navesti katere/ih okroglih miz dogodka se nameravate udeležiti. Zaradi smernic in priporočil NIJZ je število udeležencev omejeno, zato so prijave na vsak posamezen dogodek obvezne in jih sprejemamo do zapolnitve omejenega števila mest! Organizator spremlja situacijo in priporočila NIJZ, zato si pridržuje pravico do sprememb programa ali načina izvedbe, o čemer bodo udeleženci pravočasno obveščeni.

Lep pozdrav!