Vir: Nekaj pesmi vrednega (Something to Sing About), 1937, režija Victor Schertzinger

Že več kot 300 članov!

Spoštovane kolegice, spoštovani kolegi!

Z veseljem vas obveščamo, da društvo DSI po novem šteje več kot 300 članov in ostaja daleč največji član v Zvezi društev slovenskih filmskih ustvarjalcev – ZDSFU!
Veseli nas, da v teh filmski kulturi in kulturi nasploh nenaklonjenih časih vedno več profesionalnih igralk, igralcev, plesalk in plesalcev prepoznava pomen povezovanja AV skupnosti v društvo, v katerem in s katerim lažje in učinkoviteje zagovarjamo naše interese. Obljubimo, da se bomo zanje in za izboljšanje pogojev za delo igralcev in plesalcev borili še naprej ter opozarjali na pravice, ki nam pripadajo.

Na naši spletni strani lahko pregledate novice o delovanju društva. Če se vam ob njihovem prebiranju utrne kakšna ideja ali predlog, s katerim bi našo skupnost ali dejavnost še obogatili, vas vabimo, da ga delite z nami ali pa se nam dejavno pridružite. Spremljate, všečkate, delite nas lahko tudi preko naših profilov na Facebooku, Instagramu in YouTubu, povezave najdete na dnu glavne strani.

Hvala vsem za zaupanje!