Zaključek Kraffta 2024

Z veseljem vas vabimo na še nekaj izjemnih dogodkov v sklopu festivala Krafft:

>okrogla miza s kolegi igralci iz Turčije v četrtek, 20. junija, ob 16.00 v Stolpu Škrlovec;

>dve delavnici igre pred kamero s turškimi mentorji v petek, 21. junija, ob 11.00 in 15.00 v Stolpu Škrlovec (je še nekaj prostih mest);

>Film v živo! v sodelovanju z DSR – branje scenarija Moj ata, socialistični kulak v soboto, 22. junija, ob 16.00 v parku La Ciotat;

>zaključek festivala Krafft 2024, sobota, 22. junija 2024, v MOJKINO Kranj, Stritarjeva ulica 1.

Po tednu odličnih filmov, strokovnih dogodkov in obfestivalskega druženja je napočil čas za zabavo. Pridružite se nam na zaključni projekciji in praznovanju festivala Krafft.

Ob 18.30 začnemo s premiero s študentskim oskarjem nagrajenega kratkega filma Resnica, v katerem glavno vlogo igra naša Nika Rozman. Po filmu bo sledil pogovor z njo.

Ob 20.00 bomo nadaljevali z razglasitvijo zmagovalcev Kraffta in podelitvijo nagrad zlato jabolko za izjemne igralske dosežke. Večer bomo zaključili s sproščenim praznovanjem ob penini, prigrizkih in koncertu na prostem.

Za lažjo organizacijo dogodka vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite na info@krafft.si. Sporočite, ali boste prisotni na projekciji, zabavi ali obeh dogodkih. Vabilo velja za 2 osebi.

Vabljeni, da skupaj z nami praznujete igralke in igralce, ki soustvarjajo filmsko magijo!

Deli: