Dodaten termin za večer o Bazi slovenskih filmov (BSF)!

Zaradi izkazanega velikega zanimanja za projekt Baza slovenskih filmov po predstavitvi minuli četrtek bo dogodek doživel svojo reprizo za vse, ki ste želeli priti, vendar iz različnih razlogov niste mogli. Torej:

Vljudno vabljeni na Lokacijo (Kersnikova 12) v četrtek, 27. junija, ob 18.uri, na večer Združenja filmskih snemalcev Slovenije.

Zaradi predpočitniškega termina bo predstavitev izvedena samo v primeru dovoljšnjega števila prisotnih, zato vas prosimo, da s sporočilom na info@lokacija.org potrdite svojo udeležbo najkasneje do nedelje, 23. junija. V ponedeljek, 24. junija, vam bomo sporočili, ali bo dogodek izpeljan.

Direktor fotografije Lev Predan Kowarski in Jasna Pintarič bosta vodila pogovor “Več kot podatkovna baza” ter predstavila projekt Baza slovenskih filmov (BSF), ki se je v nekaj več kot štirih letih razvil od zamisli do svoje prve različice – spletnega portala. Povzela bosta vzroke za nastanek pobude, predstavila rezultate dela in vizijo razvoja za širjenje kroga uporabnikov in pokrivanje različnih segmentov v slovenski AV pokrajini.

Zveza Društev slovenskih filmskih ustvarjalcev (Zveza DSFU)

Deli: