Vabilo na občni zbor – ne spreglejte!

Drage članice, dragi člani,

vljudno vabljeni na 2. redni in volilni občni zbor društva DSI, ki bo v soboto, 20. junija, ob 10.30,
na vrtu lokala Pantano Caffe, Pot na Rakovo Jelšo 7a, Ljubljana. Vabilo z dnevnim redom najdete v priponki.

Letos volimo organe društva. Kandidira lahko vsak član društva, predlaga lahko sebe ali drugega člana.
K predlogu kandidature mora podati podpis predlaganega kandidata na priloženem soglasju [povezava tukaj].
Predlog s skenom soglasja nam lahko pošljete na info@drustvodsi.si ali z navadno pošto na naslov Društvo DSI, Kersnikova 12, 1000 Ljubljana do vključno 15. 6. 2020.
Člani lahko kandidate predlagate tudi na občnem zboru. Volimo predsednika, upravni odbor, nadzorni odbor in častno razsodišče društva.

Ker je Vlada RS epidemijo preklicala, ni več pravne podlage za korespondenčni občni zbor.
Upravni odbor se je odločil, da ga bomo zaradi varnosti izvedli na prostem. Občni zbor bo v vsakem vremenu.
Hkrati bomo združili koristno s prijetnim, zato vsi tisti, ki se boste občnega zbora udeležili, po zaključku vabljeni na predpoletno pokoronsko druženje, t. i. piknik, kjer bo poskrbljeno tudi za jedačo in pijačo. Prosimo, da nam zaradi lažje priprave vašo udeležbo potrdite najkasneje do sobote, 13. 6. 2020.

Upamo, da se vidimo v čim večjem številu!

Upravni odbor DSI