Vir: Becky Sharp, 1935, režija Rouben Mamoulian

ReActing v Kranju

Tudi letos bo del programa 3. edicije Kranjskega igralskega filmskega festivala program ReActing, v organizaciji Slovenskega filmskega centra in s sodelovanjem sorodnih organizacij iz bivših jugoslovanskih republik.

ReActing po potekal predvidoma od četrtka, 15. junija do vključno nedelje, 18. junija 2023, za 4 izbrane slovenske udeležence pa bodo zaprti in odprti del programa, stroški bivanja v Kranju, prehrana in potni stroški brezplačni. Program bo podoben lanskemu, podrobnosti bodo znane po 15. maju.

Letos se bodo celotnega programa ReActing lahko udeležili štirje slovenski igralci. Sodelovala bosta dva mlajša kolega, ki sta se lani udeležila Sarajevo Talents, dva bolj izkušena pa bosta izbrana med prijavami, ki jih na info@drustvodsi.si pošljite najkasneje do nedelje, 30. aprila 2023. Pogoji za prijavo so: članstvo v društvu DSI, starost med 30 in 45 let, dejavnost na AV področju.

Prijavi priložite:
1. CV,
2. motivacijsko pismo, dolgo vsaj 2000 znakov s presledki, v katerem pojasnite, zakaj ste ravno vi tisti, ki naj bi letos sodelovali na ReActingu,
3. izjavo o udeležbi, kot je v priponki. (Če izjave ne morete podpisati, lahko njeno vsebino prilepite tudi v e-pošto, s katero se boste javili na poziv.)

Nepopolnih prijav ne bomo upoštevali, pri popolnih pa bo imel prednost tisti, ki jo bo oddal prej.
Izbrana kolega bomo o udeležbi obvestili do petka, 5. maja 2023.

Mojstrski tečaji programa ReActing bodo seveda odprti za vse, lahko se jih boste udeležili brez zgornjih pogojev.
Udeležbo si lahko poskusite zagotoviti tudi preko te povezave: https://www.e-talenta.eu/reacting-as-a-star-2023/

Deli: