Vir: Grešnost na oddihu (Sin Takes a Holiday), 1930, režija Paul L. Stein in E. J. Babille

ReActing na Krafftu 2024

Gost letošnjega 4. Kranjskega igralskega filmskega festivala (Krafft, 15.6.2024 – 22.6.2024) bo znova program ReActing v organizaciji Slovenskega filmskega centra s sodelovanjem sorodnih organizacij iz bivših jugoslovanskih republik. V priponki najdete njegovo predstavitev (v angleščini).

ReActing po potekal od petka, 14. junija (prihod) do vključno ponedeljka, 17. junija 2024 (odhod), za 2 izbrana slovenska udeleženca pa bo udeležba na ReActingu brezplačna. Podrobnosti programa bodo predvidoma znane po 15. maju.

Slovenska udeleženca bosta izbrana med prijavami, ki jih na info@drustvodsi.si pošljite najkasneje do ponedeljka, 22. aprila 2024. Udeleženca bosta izbrala Tina Hajon, direktorica programa, in Slovenski filmski center, ki pogoje tudi postavljata.

Ti so: članstvo v društvu DSI, starost med 30 in 45 let, z izkušnjo najmanj 3 celovečernih filmov ali dramske serije.
Prijavi priložite:
1. CV,
2. motivacijsko pismo, dolgo vsaj 2000 znakov s presledki, v katerem pojasnite, zakaj ste ravno vi tisti, ki naj bi sodelovali na ReActingu,
3. izjavo o udeležbi, kot je v priponki. (Če izjave ne morete podpisati, lahko njeno vsebino prilepite tudi v e-pošto, s katero se boste javili na poziv.)

S prijavo na poziv dovolite, da vaše osebne podatke (e-naslov, telefonsko številko) posredujemo ReActingu. Nepopolnih prijav ne bodo upoštevali. Izbrana kolega bo o udeležbi obvestil ReActing.

ReActing bo za člane društva odprl en mojstrski tečaj, ki se ga bodo lahko brez pogojev udeležili vsi člani društva.

Deli: