Vir: Varnost nazadnje! (Safety Last!), 1923, Fred C. Newmeyer in Sam Taylor

Nov zagon za (ustvarjalni) dokumentarni film – vabilo ZDSFU

Drage članice, dragi člani,

posredujemo vam vabilo Zavoda Motovila (Center Ustvarjalna Evropa) in Slovenskega filmskega centra, javne agencije, ki vabita na strokovni seminar in posvet »Nov zagon za (ustvarjalni) dokumentarni film«, ki bo v sredo, 7. oktobra, med 9.30 in 14.00 potekal v okviru 23. Festivala slovenskega filma (Dvorana Kavarna, Hotel Slon, Ljubljana).

Podrobnosti dogodka (vključno s programom ter predstavitvijo tujih in domačih gostov) so na voljo v priponki in na spletnih straneh Zavoda Motovila in FSF.

POMEMBNO: Prijave za fizično udeležbo so obvezne do četrtka, 1. oktobra 2020, do 10.00 ure oziroma do zapolnitve mest na info@ced-slovenia.eu.

Zaradi smernic in priporočil NIJZ je število udeležencev omejeno, zato so prijave za oba sklopa dogodka obvezne in jih sprejemamo do zapolnitve omejenega števila mest! Zainteresirano strokovno javnost spodbujamo k udeležbi na celotnem dogodku. Organizator spremlja situacijo in priporočila NIJZ, zato si pridržuje pravico do sprememb programa ali načina izvedbe, o čemer bodo udeleženci pravočasno obveščeni.

Prisrčno vabljeni.

Deli: