Vir: Sorodstvo moje žene (My Wife's Relations), 1922, režija Buster Keaton, Edward F. Cline

Anketa v obdelavi in delavnica #znamiseneha

Kratko obvestilo iz tematskega okvirja #znamiseneha: sprašujete nas, kakšni so bili izsledki ankete o spolnem nadlegovanju, ki sta jo pripravila ZDUS in DSI. Še enkrat hvala vsem, ki ste jo izpolnili. Podatke so že obdelali strokovnjaki s področja psihologije in poročilo je skoraj pripravljeno. Izsledke vam bomo podrobno in poglobljeno predstavili na posebnem dogodku na Igralskem filmskem festivalu Krafft 2022 v Kranju.

V mnogih primerih ne vemo, kako naj se vedemo, ko se v naši prisotnosti dogajajo psihično ali fizično nasilje, mobing ali spolno nadlegovanje. Če bi se radi naučili konstruktivno reagirati v takšnih situacijah ter aktivno pristopiti k oblikovanju spodbudnega kreativnega okolja, vas vabimo na

izobraževalno delavnico na temo nasilja in spolnega nadlegovanja, ki bo v petek, 15. aprila, ob 16. uri v prostorih Društva za nenasilno komunikacijo na Vojkovi cesti 1 v Ljubljani.

Trajala bo približno 3 pedagoške ure in je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato se čim prej prijavi na info@drustvodsi.si.

“Ko nisi ogrožen_a, se odzivaj za druge, da se bodo drugi odzvali, ko boš ogrožen_a sam_a.”

Ker je pomembno, da se v našem delovnem okolju vsi počutimo varno, saj se le tako lahko sproščeno posvetimo ustvarjalnemu procesu.

Deli: