Zadnji rok za prijavo na portal e-TALENTA

Spoštovani člani, spoštovane članice DSI,

ker smo opazili, da se vas kar nekaj ni prijavilo na spletni portal e-TALENTA, vam pošiljamo še zadnji opomnik, da to storite. Kot smo vam že sporočili, se je e-TALENTA odločila, da bo vsem članom Društva DSI omogočila enoletno brezplačno uporabo PRO računa na svojem portalu. Račun si lahko brezplačno ustvarite do konca tega meseca, torej do 31. 1. 2020. Prijavite se na spodnji povezavi:

www.e-talenta.eu/actors-guild-slovenia

Profil na e-TALENTI omogoča, da si na njihovem portalu lahko naložite svoj CV, slike, video materiale in ponuja možnost, da stopite v stik s tujimi agenti, producenti, ter režiserji. Vse informacije dobite na spletni strani https://www.e-talenta.eu/SI/en/ – za pomoč ali vprašanja pa pišite na info@e-talenta.eu. Seveda vam bomo ob nejasnostih in vprašanjih pomagali tudi v Društvu DSI. Priporočljivo je, da nove profile popolnoma izpolnite, vključno s SHOWREEL-om, če ga nimate, pa vsaj z ABOUT ME videom. e-TALENTA načrtuje naše društvo in člane predstaviti organizacijam, kot so International Casting Directors Network, Casting Society of America in Casting Directors Guild of Great Britain. Za primer: to so casting direktorji, ki so delali zasedbe za filme, kot so Dogman, The Grand Budapest Hotel, James Bond – Casino Royale in Skyfall, Toni Erdmann, Lara, To Rome with Love, Oceanovih 12, The Lobster …

Slovenski igralci smo, žal, še vedno skriti otok znotraj Evrope. Čas je, da se to spremeni. Tuje filmske produkcije vedno znova iščejo nove obraze, lokacije, države, kjer lahko ustvarjajo, in zato moram tudi sami opozoriti nase in na svoje sposobnosti.

Torej: veselo na delo, ustvarite svoje profile in si omogočite, da vas morda nekdo, nekje opazi. Ne pozabite, rok za prijavo je 31. 1. 2020!

Na spodnji povezavi pa si lahko, če še niste, ogledate kratek video povzetek delavnice, ki smo jo v Ljubljani pripravili v sodelovanju z e-TALENTO.

Delavnica s Sophio Tamaro, e-TALENTA, Ljubljana

Deli: